O NAMA

Przionica kafe “Mond” počinje sa radom 2013. godine sa ciljem da zadovolji potrebe i ukuse pravih poznavalaca i ljubitelja kvalitetne domaće kafe. Naš cilj je da iz zrna kafe iskoristimo njene kvalitete kako bi u šoljice naših potrošača uneli najfinije arome i mirise. Kao porodično preduzeće važno nam je da održimo visoke standarde naših proizvoda zasnovanih na jedinstvenom procesu prženja kafe.
Naša asortiman obuhvata proizvode mlevene i rinfuz kafe, kao i iznajmljivanje mlinova i prateće opreme za prodaju kafe u zrnu.
Kafa koju nudimo predstavlja mešavinu dve najzastupljenije vrste kafe Arabica i Robusta. Pažljivim procesom obrade ovih vrsta dobijamo domaću kafu koja odiše toplinom starog rituala druženja uz kafu. Kafa kao nekad!

Limplex Kvalitet koji se vidi. Pozovite nas za besplatne konsultacije.
Oluci Rolovani limovi Limene crep ploče Čelične konstrukcije ...
Kafa S, kafa koja pruža snažniji ukus i dozu gorčine koja zadovoljava ukuse jačih kafa na našem tržistu. Boja kafe kao i pena su tamnije braon.

Mešavina Arabice i Robuste u novom pakovanju, pržena po tradicionalnoj recepturi( srednji nivo prženja zrna), gde se svaka vrsta prži odvojeno i na različitoj temperaturi radi dobijanja najvinijih aroma ukusa i kvaliteta prženja zrna kafe. Kafa bogate pene i srednje prženog ukusa.

Dve fabrike Borča - Beograd Kragujevac 22 godine iskustva
Dve fabrike Borča - Beograd Kragujevac 22 godine iskustva

Rinfuz kafa standardne mešavine kafa Arabice (80%) i robuste (20%), uvek sveže pržena radi potpunog ukusa i arome sveže kafe kao nekad. Kafu možete poručiti u zrnu u navedenim pakovanjima i ukoliko imate sopstveni kućni mlin za kafu osetićete razliku sve pržene i mlevene kafe u zrnu.